0476 22 27 33 

CKV Spaarbank

LV Consult bv is erkend agent van CKV Spaarbank (Centrale KredietVerlening) uit Waregem (Mannebeekstraat 33 - 87980 Waregem - KBO 0400.040.965 - www.ckv.be)

CKV Spaarbank is een onafhankelijke, Belgische Spaarbank die sedert 1956 actief is over heel België. Bij deze betrouwbare bank kunt u terecht voor een gevarieerd aanbod traditionele spaarproducten. Daarnaast is CKV gespecialiseerd in oplossingen op maat voor hypothecair gewaarborgde kredieten, en dit zowel voor private als professionele doeleinden. Via LV Consult bv kan u enkel terecht voor het aanbod spaarproducten.

Uw voordelen op een rij

CKV Spaarbank is een niet beursgenoteerde, onafhankelijke, stabiele financiële instelling waar u met een gerust hart uw (spaar)geld aan toevertrouwt. CKV is namelijk een: 

  • Belgische Spaarbank die onder toezicht staat van de Nationale Bank van België 
  • Stabiele financiële instelling en deelnemer van het Belgisch depositogarantiestelsel
  • Low cost bedrijf met uitstekend rendement, waarvan u als spaarder meegeniet
  • Betrouwbare spaarbank die ruimschoots voldoet aan de richtlijnen van Basel III

 

Wat met de solvabiliteit?

  • over de laatste 10 jaar is het eigen vermogen vervijfvoudigd

Wat met de rentabiliteit?

  • over de laatste 10 jaar is er een verdrievoudiging van het resultaat

Ik nodig U ten zeerste uit om deze en andere cijfers na te lezen in het jaarverslag van CKV. Dit vindt U terug op de website https://www.ckv.be/over-ckv/jaarverslag

Voor meer info over de actuele tarieven (spaarboekje en termijnrekeningen): klik hier

In 2020 is het eerste luik van een groot digitalisatietraject operationeel gegaan (kredietactiviteit), op 1 oktober 2021 zijn de spaar- en termijnrekeningen "live" gegaan op het nieuwe platform. En ondertussen is ook digitaal bankieren mogelijk www.ckvspaarbank.be 

Tot slot: CKV in de pers