0476 22 27 33 

Pensioen

Het onderwerp “pensioen” begint de laatste jaren eindelijk de aandacht te krijgen die noodzakelijk is. Is “pensioen” voor veel mensen misschien “ver van mijn bed”, het is nochtans dichterbij dan ze denken. Om het pensioen niet tot een groot en verschrikkelijk monster te doen uitgroeien, is actie nodig en graag wil ik hierbij uw uitverkoren gids zijn.
Veel leesplezier en neem contact op via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. voor al uw vragen.

Om het lage wettelijk pensioen aan te vullen tot een zo comfortabel mogelijk inkomen heeft de wetgever verschillende fiscale mogelijkheden ontworpen, gekoppeld aan de sociale of beroepssituatie.
In eerste instantie is er het systeem van pensioensparen ingevoerd, dat toegankelijk is voor iedere belastingsplichtige die over een beroepsinkomen beschikt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot lange-termijnsparen, hoewel deze aftrekpost dikwijls reeds ingevuld is door leningslasten.  
In de volgende rubrieken worden concrete situaties uitgebreider besproken:

 

En om dit alles in een ruimer en allesomvattend kader te schetsen, is een pensioenanalyse met bijhorend rapport via de pensioen-GPS verkrijgbaar. Neem hiervoor vrijblijvend contact op via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Maar klik gerust ook op mijn persoonlijke adviespagina bij AG Insurance.

Overleg

u leren kennen is de eerste stap om tot een goed advies en een goeie oplossing te kunnen komen.

Meer lezen...

Analyse

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec facilisis consequat tellus a fermentum. Maecenas convallis.

Meer lezen...

Oplossing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec facilisis consequat tellus a fermentum. Maecenas convallis.

Meer lezen...

Maatschappijen